Tips på billiga julklappar

julklappar-tipsDet är en väldigt svår uppgift att hitta bra julklappar. Att hitta bra men även billiga julklappar är tyvärr ännu svårare, speciellt att hitta dem till sina vänner. Självklart vill man ge bort fina presenter till sina vänner men ibland har man inte riktigt råd. Då gäller det att ha huvudet på skaft och plocka fram sina riktiga tankekrafter.

Att ta reda på vad någon önskar sig är många gånger svårt, speciellt när man ska fråga en vän då dem ofta kan genomskåda vad man egentligen är ute efter. Snappa istället upp små detaljer i vardagen då kompisen säger eller du själv ser att denna behöver något speciellt. Det kan vara allt från små saker till större saker, det finns oftast ett budget-alternativ oavsett.

Smarta och hyffsat billiga julklappar är upplevelser. En upplevelse kommer föralltid finnas kvar i minnet medan en pryl kan gå ur tiden och tröttnas på, tappas bort eller gå sönder. Men ett minne från en upplevelse är kvar hela ens liv. Priset på upplevelsen beror givetvis på helt vad det är men det finns budget-alternativ även här, till exempel en härlig överrasknings-picknick i kompisens favoritpark, packa ned kompisens absoluta favoritfika och släng på henne/honom en ögonbindel. Kan garantera att detta är ett budget-allternativ som glädjer många. Just detta alternativ är ju dock något populärare under sommaren eller våren men man kan alltid förberedda dem på att dem ska få en överraskning senare under året och julklappen blir därmed mycket mer spännande.

Vill du trots allt lägga lite mer pengar på en upplevelse till din vän så är konsert, en tripp till kolmården eller någon annan nöjespark som Gröna Lund eller Liseberg, väldigt uppskattat. Det gäller bara att finna det som din kompis verkligen skulle uppskatta och sedan göra precis det, fast lite billigare.