Billiga upplevelser

Visar 1–40 av 41 resultat

Billiga upplevelser

Den bästa julklappen till den som har allt är en upplevelse. Upplevelsen fick utmärkelsen Årets julklapp 2008 och har hållit i sig som en populär present sedan dess. Att ge bort en upplevelse ger mer än bara en present utan även ett minne.

Om man inte ska få uppleva upplevelsen direkt så har man någonting roligt att se fram emot. Det finns upplevelser i alla prisklasser och det finns upplevelser som passar alla typer av personer, här har vi valt ut just billiga upplevelser för max 200 kr.

Oavsett om du vill hitta en billig julklapp till din partner, mamma, pappa, syster, bror eller din bästa vän, så kan du alltid hitta en upplevelsepresent som skulle kunna passa via billigajulklappar.se.

Billiga julklapp till den som har allt – upplevelsen

Det finns ett enormt utbud av upplevelsejulklappar, från i stort sett gratis till hur dyrt som helst. Men julklappar behöver inte vara dyra för att uppskattas. Småbarnsföräldrar blir säkerligen överlyckliga om du köper ett par biobiljetter och skriver ett fint kort till där du erbjuder dig att sitta barnvakt under filmen.

Är du riktigt pank så skippa biobiljetterna, erbjud dig bara att sitta barnvakt så får de hitta på vad de vill under tiden. Då har du en helt gratis julklapp att ge bort, men den kanske är guld värd för de stressade småbarnsföräldrarna.

Du kan köpa ett presentkort på en upplevelse. Det är en jättebra present till någon som du inte känner så väl, eller om du är osäker på vad han eller hon egentligen skulle vilja uppleva. Du köper ett presentkort i den prisklass som du känner att du har råd med och mottagaren får sedan välja bland ett antal upplevelser.

Det kan vara allt från chokladprovning till att åka hundspann eller flyga luftballong. Eller varför inte prova på att segla, köra folkrace eller bara njuta av en vanlig klassisk helkroppsmassage. Mottagaren har nio månader på sig att boka sin upplevelse, från det datum som gåvan togs emot.

På nätet finns det gott om upplevelsepresenter att välja bland. Det finns kulturella upplevelser, som bio, teater, spökvandring, skrivarkurs eller språkkurs. Det finns äventyrliga upplevelser som bungy jump, forsränning, isklättring, dykning eller fallskärmshoppning. Eller varför inte låta din vän få prova på att vara stuntman för en dag!

Det finns också mysiga och romantiska upplevelser som du och din vän kan göra tillsammans, kanske en spa-weekend, en lyxmiddag, massage, chokladprovning eller whiskeyprovning.

En billig upplevelse är också att göra något mysigt tillsammans, kanske åka skidor tillsammans till en vacker plats och ha picknick där, med varm choklad och bullar.