Billiga julklappar till honom

Visar 1–40 av 257 resultat

Billiga julklappar till honom

Till pojkvännen, brorsan, sambon, pappa eller killkompisen kan det passa bra att köpa teknikprylar. Det finns många billiga julklappar att köpa i form av oumbärliga, onödiga, roliga och flummiga teknikprylar. Nätet översvämmas av prylar som är fyllda av spännande teknik, det är bara att välja och vraka, utifrån den prisklass du tänkt dig. Killar brukar tycka om produkter som förenklar deras liv. På CoolStuff.se kan du till exempel hitta en mobilladdare som använder sig av solenergi, en smart pryl när batteriet tar slut och han inte har tillgång till en vanlig laddare eller ett eluttag. För den musikintresserade killen så finns det numera en Internetradio, Vooni, som automatiskt kopplar upp sig mot närmaste trådlösa nätverk och där du kan söka mellan ett enormt utbud av radiokanaler. Med över 11 000 radiokanaler att välja bland så lär det inte vara särskilt svårt att hitta en radiokanal som passar honom och hans musiksmak.

Till den dataintresserade killen finns det enormt mycket roliga och onödiga saker till datorn. Vad sägs om en USB-koppvärmare? Den som sitter många, långa pass framför datorn behöver nu aldrig tänka på att teet, kaffet eller chokladen hinner bli kall. Koppvärmaren kopplas enkelt in i datorns USB-port och håller sedan koppen varm. Om han ofta sitter med sin laptop i knäet så kanske han har besvärats av att det lätt blir varmt. En Laptop Cooler håller datorn kyld och killen håller sig också i ett svalt tillstånd. En smart sak kan också vara ett minikylskåp som han kan ha intill datorn. För den som tillbringar många långa timmar framför dataskärmen kan det vara skönt att hitta något drickbart och ätbart bara genom att sträcka ut armen. Tänk att kunna ta en kylskåpskall öl utan att behöva resa på sig och gå ut i köket.

Upplevelser är alltid en uppskattad present att ge bort. Många män tycker om action och äventyr. Upplevelser behöver inte vara dyrt, utan tvärtom, här kan du hitta riktigt billiga julklappar till pojkvännen eller sambon. Ta med honom ut på picknick, laga en god middag, bjud honom på bio eller ge honom en skön massage. För dig som vill lägga ner mer pengar på presenten finns det mycket att välja bland, låt honom till exempel flyga luftballong, hoppa bungy jump, testa forsränning eller pröva att vara rallyförare för en dag.