Billiga julklappar till barn

Visar alla 31 resultat

Billiga julklappar till barn

Till barnen är det oftast ganska lätt att hitta billiga julklappar. Leksaker behöver inte vara särskilt dyra för att bli uppskattade av barnen. Dockor, bilar och gosedjur finns i alla prisklasser.

De flesta barn tycker att det är roligt att umgås med sina föräldrar och andra vuxna och blir därför väldigt glada för att få en upplevelse som de kan göra tillsammans. Att gå på bio är ganska vanligt, men det finns mycket annat man kan hitta på tillsammans. Ett besök på Junibacken, i Astrid Lindgrens värld, i en djurpark, i badhuset eller en äventyrspark behöver inte kosta mycket, men det kan ge en väldigt rolig dag att minnas länge.

Hos Lekmer.se finns en hel del roliga och billiga julklappar till dina barn, barnbarn eller syskonbarn i de flesta åldrarna. Spel är något som oftast uppskattas av barn. Det finns spel för alla ålderskategorier, allt ifrån olika pussel och memory till klassiska brädspel som Monopol, Alfapet och Den försvunna diamanten.

Många barn tycker att det är roligt att leka vuxna. Hos lekmer hittar du en hel kategori med nästan på riktigt-leksaker som kassa-apparat med tillhörande låtsaspengar och varor att köpa. Det finns även flera olika köksredskap såsom kaffebryggare och brödrost som är identiska med riktiga redskap från OBH Nordica. Någonting annat som barn troligen förknippar med vuxna är pengar. Att leka affär är någonting som många barn gör och man märker då hur observanta de måste vara då de är med sina föräldrar och handlar. När man själv var liten och lekte affär var det låtsas-pengar som gällde. Nu är de däremot kreditkort i verklig storlek som ser i stort sätt identiska ut med de riktiga. Kanke någonting man kan lägga ner i någons plånbok för att sedan se reaktionen?

Barn brukar också tycka om roliga kläder. T-shirts med tryck brukar vara omtyckta. Det finns allt ifrån t-shirts med gulliga djur på till t-shirts med favoritidolen eller välkända sagofigurer på. T-shirts med text kan vara roligt för de äldre barnen. Googla efter ”roliga t-shirts till barn” eller ”billiga t-shirts till barn” så hittar du flera bra butiker. Andra saker till barn som passar bra som julklapp är exempelvis mössor, haklappar, bodys, väskor och andra accessoarer.