Billiga adventskalendrar

Visar alla 24 resultat

Billiga adventskalendrar (vuxna & barn)

Här hittar du årets superbilliga adventskalendrar till både vuxna och barn som kostar max 100 kr.

Det betyder att du bara betalar ca 4 kr per öppnad lucka under december. Mycket billigt för den prismedvetne lucköppnaren. Generellt är det enklare chokladkalendrar och kalendrar med vanliga luckor med budskap bakom som du kan få riktigt billigt, bara från ca 10 – 30 kr.

Kan du tänka dig att betala lite mer så hittar du flera hundra adventskalendrar för vuxna på Adventskalenderguiden. Då kostar kalendrarna lite mer men du får å andra sidan mycket mer för pengarna.

Många adventskalendrar inom skönhet och erotik innehåller exempelvis produkter för flera tusen kronor men genom att köpa dem i julkalendern kan man få dem för ungefär halva priset. Så fastän det är dyrare så gör man en bra affär.

Köp din adventskalender på REA

För att köpa billiga adventskalendrar finns det även några fler bra tips vi kan dela med oss av:

  • Köp adventskalendern under Black Friday (då brukar du kunna få riktigt bra rabatt)
  • Köp din adventskalender när det bara är några få dagar kvar till december, då vill alla butikerna sälja av sina kalendrar
  • Köp förra årets adventskalender. Det ska du givetvis inte göra om det är någon typ av mat eller livsmedel i kalendern, men om den innehåller schampo eller vuxenprodukter spelar inte årtalet så stor roll.